Answer:
People face death many ways, if they are in a life or death situation, they might run (if they are quite young as maybe they were taught that as an extinct) or fight (a way of their persoanaliity quickly giving a reaction). People when they see dead bodies and cuts, wounds might all see it differently, maybe some people are desensitised and dont mind seeing bad images and that would mean they wouldnt mind, some people might cry as it sometimes is emotional as people over think of how theyre actually gone. Time would obviously affect people as older people tend to care less and younger children would also kind of not care or care as one thing, they dont understand or they feel bad. 9sorry for the mistakes i wanted to write a lot)
Explanation:
Unfortunately, you haven't attached the box so that someone could help you and replace one item. But after a little search, I've found a box which I suppose you had to share (see attachments). If I am correct, the right answer is that Benefits of the Marshall Plan are being listed. Hope it will help you!
To me, the most likely answer would be A.
An introduction that introduces and provides context for the topic. This includes giving a brief description of each article and its purpose, identifying the three themes that emerged from your reading, describing how they will be discussed in the paper, and presenting a clear thesis statement.
Support for your identified themes with evidence from each article. Provide analysis of these findings to strengthen your narrative.
A discussion of the conclusions that can be drawn when the articles are taken together as a single entity. What is the overall message of the group of articles?
Answer:A paraphrase is a restatement of the sentence in simpler, clarified terms that still capture all of the explicit meaning and as much of the connotation as possible. A paraphrase recreates a facsimile of the passage from the narrator's point of view. A summary describes the passage from the reader's point of view
Explanation: