Online learning has heavily affected students, due to the limited communication, meaning not all the students reach their full understanding of the subject. There are many negative effects to it, such as; the lack of efficiency of technology, the difficulty for pupils to understand the concepts taught, and online learning causes social isolation and results in pupils not developing the necessary communication skills.
Answer:
OB: A check-up will ensure that your pet will remain allergy free.
Explanation:
This is true going by the suspicion by the person about the reaction of the pet being due to allergies. In order to resolve this issue, there is need to do a thorough medical check-up on the pet. This would help in the treatment of the allergies leading to it being allergy-free.
The details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>are to:
- Satisfy the protesting players
- Shame the racist fans
According to the given question, we are asked to show which details from the passage which shows why <em>Andy wants to write a letter to be read at the game </em>
As a result of this, we can see that from the complete text, there is the issue of racism from the fans which led to protest from the players and Andy asks to write a letter at the end of the game so that he could satisfy the protesting players and <em>shame the racist fans</em>.
Read more about racism here:
brainly.com/question/19891893
Hmm...an easier way to find a theme of the story would be either scheming through the story looking for clues or facts or read it.
I hope this answer helps.