The House of Representatives, as the name states, is meant to represent the population of the United States. Therefore, this is only effective if it actually includes most groups in society. This can be achieved if the scale of representation is small and if there is a high turnover.
However, this is not the case nowadays, and this is indeed a problem. A larger scale of representation means people are a lot less likely to be able to voice their opinion to their representatives or influence government in any way. Moreover, the low turnover means that most people cannot hope to become a representative.
The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
Concurrent powers<span> are </span>powers<span> in nations with a federal system of government that are shared by both the federal government and each constituent political unit</span>
Answer:
Impaired health or death
Ccyhj
Death
Explanation:
Water pollution may be explained as the discharge of harmful wastes into water bodies, these waste may be human waste such as sewage, and other household waste which are disposed into water bodies. A large part of waste which causes pollution to water bodies come from Industrial discharge. Polluted water has a direct and adverse effects on humans, which include ;
Spread of diseases : Water bodies provides means of water for various purposes including drinking and domestic use ; §the use of contaminated water for these purpose will no doubt have a great effect in the lives which could be typhoid, cancer, skin or liver diseases depending on the type of contaminant.
Destruction of sea lives leading to economic effect :With the introduction of chemicals or oil spills, which are main sources of contaminant. However, there are citizens who depend on sea lives such as fishes, crab for their livelihood are greatly affected as numerous sea animals die from pollution.
The correct choices in the questions above is the third choice, where it meets a social need and improve the economy. It is because when they spend money in education, it reaches and meets the social need of the persons who are not capable of studying because of their lacking and it also improves economy because when students graduate, they could enter jobs where they could help rise and improve the economy in the country.