Please provide me with a passage so that I can see how to answer:)
The correct answer should be <span>C. "I was out of work for a year," I explained, "so when this job as a baker's assistant came up, I took it, even though I hate getting up early in the morning."
An identity conflict has to do with one's wishes and one's inabilities to fulfill those wishes. So, this person wishes for a job where he doesn't have to wake up early - however, he took a job that required him to do so, even though it conflicted with his desires.
</span>
Answer: Yes i do see wut it says! I think ur answer is C
Explanation:
HAve a goOd DaY! ^-^
Answer:
i think it's B,E, and D
Explanation:
That's literally what she said in the passage, "If women are not permitted to enjoy legitimate rights, they will render both men and themselves vicious, to obtain illicit privileges."
have a great day ;)
The excerpt suggested that the removal of the American Indians is a positive development. That is option B.
<h3>Who are the American Indians?</h3>
The American Indians are the indigenous people of America who are also called the native Americans. They were the original inhabitants of America before the arrival of the European settlers.
In 1830, President Andrew Jackson announced, in a Congress meeting, that the removal of the Indians beyond the white settlements is approaching to a happy consummation.
This is a positive development because it will give them freedom to pursue their own dreams as a nation.
Learn more about native Americans here:
brainly.com/question/24715290
#SPJ1