Answer:
B. “However, I feel that Mr. Crockett's editorial did not present a complete picture of the issue, <em><u>and</u></em> I would like your readers to see the gaps in his arguments.”
Explanation:
Only response B. has a coordinating conjunction.
B: He is uncertain about what will happen in the afterlife.
Answer:
Both affirm that ideas in the text have been proven by previous experience.
Explanation:
The author always tries to appeal audience with its artwork. Both the passages have similarities in their ending in a way that both the texts have proven past experience to affirm and back their ideas. This makes passage more appealing to the audience as the text is backed by some factual events.
Modern life is lonely,gloomy,and unnatural.
The king and the duke were forced to leave the town as they had already hosted theater play shows in the town. Their performance was so bad that the audience wanted their money back. Luckily one of the audience members suggested to themselves that instead of getting their money back, they should let other townsmen come in and spend on the show and then maybe get their money back so that they do not appear stupid to have spent money on a worthless show.
Explanation:
The King and the duke cannot stay in the town for another night and so they flee with what money they collected in two days’ show.
Jim regrets having beaten his daughter. He beat her as she would not listen to him to close the door, repeatedly. Upon beating her he happens to realize that she was deaf and could not hear a thing.