Answer:
<h3>An example of a rhetorical situation that I have found myself in was at school one day when I was presenting a project. The exigence was trying to get the point of the project across where the students could understand it. The audience would be the students.</h3>
Explanation:
mark me brainliest and heart follows plss:(
Answer:
Firstly, I can see what appears to be a large reptile, probably a snake, wrapped around a Zoo tour bus. The location is in a city, where no people are seen. Some large building are seen in the back. There are 2 trees, and the tree nearest to the middle is shaped like an upside down T.
Answer:
The correct answer is c. Give readers the good news immediately.
Explanation:
The message mentioned in the question is a type of <u>apology</u> presented to the customer. The opening sentence implies that there is some bad news. It would be better if the author would have presented the good news first because that would <u>keep the readers involved</u> and persuade them to read the text further.
Giving good news first gives a <u>positive impression</u> to the readers and compels them to read the text till the end.
The correct answer is A.
Gregor's mother has been prevented from seeing Gregor for some time. When she finally sees him on the wall, covering the photo of the woman in furs, she falls onto the sofa and faints from fear. She is terrified of his new appearance.
Answer:
phony
Explanation:
Since phony sounds a lot like pony and the text is talking about horses, the statement is turned into a pun.