Considering the passage's content, the most likely reason the author mentions problems in the publishing industry in a paragraph is to let the reader know that "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Here, the author is trying to let the reader knows that currently, there are problems that need to be solved in the publishing industry. However, despite these problems, there is abundant opportunity in the publishing industry.
This was revealed when the author said that "<em><u>Despite reports to the contrary, this is a great time to be in publishing</u></em>."
Hence, in this case, it is concluded that the correct answer is "<u>there is still opportunity in the publishing industry despite current problems."</u>
Learn more about Passage reading here: brainly.com/question/16835380
Answer:
agree and disagree with what ?
Explanation:
Agree
The correct answer is D. If I had the money, I'd get a strawberry milkshake to drink on this hot day.
I took the test it was correct, I got an A.
Answer:
C. That the servant is unhappy with his employers and threats all his guests in a rude fashion
Explanation:
I majored on English
Answer:
yes
Explanation:
I have always been afraid of needles because I was always getting hurt on air so needles were massive "run away enabled" moments for me. Shots I was almost always sure something would go wrong (which happened several times) so I didn't want that when I was at the doctor's.