It is the third answer choice. the other answers are not covered or talked about in the passage. the passage mainly talks about how their relationship is not going to work out well at all. Hope this helps
Exhibion in the Louvre museum Paris you’re welcome
Answer:
Maurice, the oldest brother in his family, drove his too younger brothers, to summer school everyday on the way to work.
Explanation:
"Stoop from your cold height, Helen Grey, Come down, and take a lowlier place; Come down, to fill it now with grace; Come down you must perforce some day: For years cannot be kept at bay, And fading years will make you old; Then in their turn will men seem cold, When you yourself are nipped and grey" .<u>It's saying that he needs to get off his high perch or no one will love him and he will grow to be old and alone.</u>