1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
tamaranim1 [39]
3 years ago
12

50 points. 1. Compare Malvolios love for Olivia to Violas love for Duke Orsino. Describe differences between them. 2. Predict wh

ether Malvolio will succeed or fail to win Olivia. Why? What character traits help you make this decision. The story is Twelfth Night. Any ACTUAL help will be appreciated.
English
2 answers:
mariarad [96]3 years ago
8 0

Answer:

1. Malvolio's love for Olivia is a one sided love, and it can be described as Malvolio desire for Olivia's money and power instead of true love. Malvolio always daydream about Oliva marrying him and him ordering Sir Toby around, as he thinks too highly of himself. However, Viola is dressed up and disguised as a man, and she was in love with Orsino, despite the fact that Orsino does not realise that Viola was actually a girl, Orsiono also loves Olivia and sent Viola to express his love to Olivia, which hurted Viola. In the end of the story, Orsino finally realizes that Viola is a girl and they fell in love.

2. Malvolio will fail because Olivia only treated him as his steward, Malvolio also thinks too highly of himself, which leads him into making foolish actions.

vladimir2022 [97]3 years ago
7 0

Explanation:

1.Olivia's love for orsino

  • She wasn't in love with him.
  • She didn't bother to read his love letters because she was grieving the recent loss of her brother.

Malvolios love for Olivia

  • It wasn't true love.
  • Olivia didn't write those letters, Maria did.

2Malvolio fails to win Olivia since she fell in love with Cesario.

Hope this helps ;) ❤❤❤

You might be interested in
ANSWER ASAP!!! 40 POINTS!! Your science teacher has given you this illustration of the human brain and asked you to use the Inte
stira [4]

Answer:

Most likely D since you want to know the parts of the human brain right? and when searching stuff up in a search engine with google you have to be specific because it just looks for the key words.

Explanation:

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
1) According to the topic sentence in paragraph 1, why did the Federal
11Alexandr11 [23.1K]

The question is incomplete and the full version can be found online.

Answer: D) So that Americans have a choice about getting

telemarketing calls at home

Explanation:

The question refers to an excerpt of an article titled 'Telemarketing Calls' about the National Do Not Call Registry. The topic sentence in the first paragraph states that the reason the  Federal Trade Commission (FTC) held for launching the Registry was to allow Americans to choose whether or not they want to get telemarketing calls at home.

It wasn´t meant to help telemarketers update their lists of consumers, nor to ban them from calling people´s home phones.

And it´s not meant to allow people to verify the information

telemarketers have about them, but to stop any calls to be made to them.

5 0
3 years ago
What is the author's most likely purpose for including the man "shaping" an issue?
bonufazy [111]

Answer:

to persuade readers

i think

Explanation:

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Under what conditions is fermentation likely to occur
gregori [183]
     For humans, lactic acid fermentation occurs when you exert yourself to the point that your muscles can no longer get oxygen fast enough to generate energy via aerobic respiration. When this happens, your muscles produce energy by the far less efficient process of lactic acid fermentation. This is also true in most other mammals In bacteria, however lactic acid fermentation can either be the normal method that a bacteria has for producing energy, or it can be a method used when there is no oxygen available. Which of these will be the case depends on the type of bacteria.
3 0
3 years ago
Dance will also let students chill after school.
VLD [36.1K]

Answer:

The answer is c........

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which sentence from the passage proves Marina is sympathetic to others?
    9·1 answer
  • When deciding on a topic, what should a student consider?
    5·2 answers
  • Which sentence in this excerpt from Leo Tolstoy's The Death of Ivan Ilyich shows that Ivan Ilyich finally understands the cause
    6·1 answer
  • Correct the run on sentence . This next chapter has a lot of difficult information in it you should start studying right away
    11·1 answer
  • How does the author use fictional elements to develop a theme in "Look Homeward, Angel"?
    5·2 answers
  • Throughout this passage, Lensky is depicted as
    13·2 answers
  • Read the excerpt from Fast Food Nation.
    13·1 answer
  • Can someone explain the meaning of this quote: "It wasn’t only wickedness and scheming that made people unhappy, it was confusio
    10·2 answers
  • Theodore Roosevelt's speech, "Conservation as a National Duty" tells us that it is the responsibility of every American to conse
    15·2 answers
  • What is speciality of rajasthan ??<br>thanks dude !!<br>:-)<br>​
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!