Answer:
B. Galileo was an astronomer who discovered important facts about the solar system.
Explanation:
A summary is a shorter way of telling what happens in a story or article. It only tells the main events or details of the passage. This passage is about Galileo Galilei. The important details are that he was an astronomer and he discovered important facts about the solar system.
Answer:
A. A poll of one hundred students found that after participating in the food drive, seventy-three participants found the experience so rewarding that they sought out new volunteer opportunities.
Explanation:
The second sentence's style is appropriate for a job application.
In Thomas Hardy's Return of the Natives
Answer:
I never believed that someone could be truly cold-hearted. I thought that even the worst people must have had some amount of good in them. Once I first heard about (random name), though, my thoughts started to change. Hearing about the savagery of their actions was the start. Then I saw (random name) for the first time. They were swaggering down the path in an uncaring but confident manner, as though they had done no wrong. I stood tongue-tied, watching them get closer and closer, then I realized (random name) was walking towards me!