Answer: WHERE IS THE ARTICLE
How am i going to answer the question if you dont give us the article.
Explanation:
It represents the moral and social decay that results from the uninhibited pursuit of wealth, as the rich indulge themselves with regard for nothing but their own pleasure. The valley of ashes also symbolizes the plight of the poor, like George Wilson, who live among the dirty ashes and lose their vitality as a result.
Answer:
studies show being grateful can approve positive energy and depression , also its good to be thankful for the deeds someone or somethings has did that you didnt .
Explanation:
Both represent freedom from an unbearable life.
Answer:
D
Explanation:
This option certainly supports nature itself as an intelligent force by attributing knowledge of how to function to the life inside the body described in the passage. The life force is said to exert an influence on the body with certain skill that the excerpt describes as cunning.
Use of words with such a purpose usually refer to motivation and in the context of this passage gives an essential vitality to nature (life) keen enough to make decisiones and influence bodies.