1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Margarita [4]
3 years ago
13

Sometimes I slip and say my little brother Raymond. But as any fool can see he's much bigger and he's older too. But a lot of pe

ople call him my little brother 'cause he needs looking after 'cause he's not quite right. . . . If anybody has anything to say to Raymond, anything to say about his big head, they have to come by me. And I don't play the dozens or believe in standing around with somebody in my face doing a lot of talking. I much rather just knock you down and take my chances even if I am a little girl with skinny arms and a squeaky voice, which is how I got the name Squeaky.Which theme is shown most clearly in this part of the story?You have to be tough to live in a big city.Being small doesn’t mean you’re not tough. It’s important to stand up for what you believe. When it comes to family, age is not very important.
English
2 answers:
Varvara68 [4.7K]3 years ago
8 0

Answer:

The correct answer is Being small doesn’t mean you’re not tough.

Explanation:

In this passage we can see the strength that Squeaky has despite being small. She stands up for her older brother firmly and is not afraid of challenges. She believes she is the best and that is what leads her to succeed when it comes to running.

She even affirms it herself in the following quote:

<em>"I much rather just knock you down and take my chances even if I am a little girl." </em>

Given this information we can say that the correct answer is Being small doesn’t mean you’re not tough.

luda_lava [24]3 years ago
8 0

Answer:

It’s important to stand up for what you believe.

Explanation:

It's the correct answer on edgenuity 2020

You might be interested in
Which sentence correctly uses commas to separate a nonrestrictive modifier?
KengaRu [80]

Answer:

My friend John, who owns the chocolate Lab puppy, is getting ready to leave for a trip.

Explanation:

"Nonrestrictive modifiers" are <em>words or phrases that follows a noun.</em> It is separated by commas since it presents an information that is not essential to the meaning of the sentence as a whole.

Among the choices above, the choice <em>"My friend John, who owns the chocolate Lab puppy, is getting ready to leave for a trip" </em>uses the commas correctly in order to separate its non restrictive modifier.

The non restrictive modifier in the sentence is "who owns the chocolate Lab puppy." This modifies "My friend John." However, it is not an essential information in order to determine the meaning of the whole sentence since the sentence already mentioned the named John.  

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
In writing, this is the process of ordering, structuring and presenting information. It is called the _____ of the text.
posledela

This is called the organization of the text.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Miss Strangeworth is...
Solnce55 [7]

Answer:

Miss Adela Strangeworth,from the short story the possibility of Evil by shirley jackson,is a 71 years old pensioner who live in pleasant street.she takes pride in her home,the people respect for her,and especially her roses.

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the short story "a very old man with enormous wings " what were the 3 mercies offered to the old man throughout the middle an
fomenos

Answer:

He was not killed by the couple because their child recovers

He was accomodated in chiken coup by the couple so that he has a place to live. Even when the couple moved to a new house, he got to stay with them.

When the chiken coup collapses, he still gets to live with the couple in the adjacent shed and can move around the house though Elisenda is annoyed

Explanation:

A very old man with enormous wings is a short stroy written by Gabriel Garcia Marquez. The story is about an old man who had wings but is homeless. He is very old and can't fly. He is thought to be an angel by town people as he has the cure of their diseases.

7 0
3 years ago
Why did the crown pass the so-called intolerable acts
ddd [48]
America passed the intolerable acts after the Boston Tea Party, where colonists dressed as indians and threw tea overboard England's ships, because we were sick of the taxation. The intolerable Acts were a set of laws limiting what Britain could do. 
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Can Somebody Read this and Help Me ?
    10·1 answer
  • how can learning about an author's personal life enhance the reader's experience when reading a story by that author
    12·1 answer
  • what can readers conclude about allison? check all that apply she wants to play on her schools basketball team she has better ba
    10·1 answer
  • Who is the tallest<br>for person in the worldwho is the shortest person in the world ​
    8·1 answer
  • What idea does the extended metaphor in "I dwell in Possibility" communicate to readers?
    8·1 answer
  • Poetic license may include changes to any of the following except
    6·1 answer
  • It is often said that there are no great leaders any more.how far do you agree?
    8·1 answer
  • Which of the following terms is NOT listed on the vertices of Aristotle's rhetorical triangle?
    12·2 answers
  • Which of the following quotes from the passage supports the central ideas presented in Question Four?
    14·1 answer
  • B.) Change the sentences into negative
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!