It is important to know the author's purpose because knowing the author's purpose can change how the story is being told. If someone said,"Mom, I would really like this new video game for my birthday." and the author's purpose was to inform, it would be informing the mom that the person wanted the video game. If the author's purpose was to persuade, that person would be persuading the mom to get him the video game.
The correct option is C.
From the passage given above, we gather that the narrator's wife believed in superstition and hold the believe that all black cats are witches in disguise. The narrator in the passage mentioned the facts about his wife beliefs concerning black cats just because he remembers it at that point in time.
The main idea of the speech is that the brave men died fighting a war that will test the strength of the nation. This speech of Abraham Lincoln shows their bravery in the war. Hence, the correct option is C.
At the time it was delivered, the Gettysburg Address' major goal was to honor a brand-new national cemetery in Gettysburg. Additionally, it clarified Lincoln's motivation for fighting on to end the Civil War: the abolition of slavery and the union's reunification.
Lincoln urges the living to decide to do three things in his Gettysburg Address: first, "that these dead shall not have died in vain;" second, "that this nation, under God, shall have a new birth of freedom; and third, "that government of the people, by the people, for the people, shall not perish from the earth."
It concluded that even though we want to end the war peacefully but those who died will showcase the bravery of nation regarding the war.
To know more about the Lincoln speech for the warfare go to brainly.com/question/13990302
#SPJ4
Answer:
I am highly impressed with her presentation
Explanation:
because It's her