The description of the character's reaction to her setting reveals that she is unhealthily obsessed with the wallpaper, as stated in option C.
<h3>What does the description reveal?</h3>
The passage from "The Yellow Wallpaper" reveals that the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper in her room. The narrator is woman who has been forbidden by husband from going out or writing to express her thoughts.
Confined to her room and bed, she begins to obsess over the wallpaper. She looks at it, pays attention to every details, analyzes the pattern and symmetry, and so on. As a matter of fact, she will begin to have hallucinations about the figures in the wallpaper as the story progresses.
With the information above in mind, we can select option C as the correct answer for this question. The description in the passage reveals the narrator is unhealthily obsessed with the wallpaper.
Learn more about "The Yellow Wallpaper" here:
brainly.com/question/13819351
#SPJ1
Answer:
the attitude the writer has towards the audience and the subject.
Explanation: tone in literature is the attitude of the writer towards the subject or audience and it is conveyed through the choice of words.
An adjective phrase is a group of words that describe a noun or pronoun in a sentence. The adjective phrase can be placed before, or after, the noun or pronoun in the sentence.
Example:
The painter is a person of immense talent.
(Person = noun)
(Of immense talent = adj. phrase)
Source: yourdictionary.com
Haiku written in English should have five syllables in the first line, seven syllables in the second line, and five syllables in the third line. Your haiku should also be written in the present tense and contain a kigo, a word that indicates a season.
When meadows are white
And blizzards take on snowstorms,
You know winter wins...
Answer:
by the end of the poem, his unhappiness is caused by the realization that his grief is eternal. In the poem, the Raven's words "Nevermore" is significant.
Explanation:
i hope this helps if it dont sorry!!