Answer:
Jennifer Aniston's kitchen
Explanation:
im pretty sure that what it is
Answer:
The quote means to fall in love with someone without caring about their looks. If you follow your heart instead of your eyes you can find true love. In the play the some of the characters fall in love based on how the other person looks but when they follow their heart instead falling for who's prettier they find their true love.
Let me know if this helps and good luck!
The last one is grammatically correct
Answer:
There aren't. You have found all the adverbs in the passage:
1. slowly
2. quietly
3. beautifully
4. loudly
Explanation:
An adverb is a word that modifies a verb, an adjective or another adverb. It is common for adverbs to have -ly at their endings, but that will not necessarily be the case with all of them. Some examples of adverbs are: well, quickly, early, sweetly, etc.
Let's focus now on the adverbs found in the passage and the words they are modifying:
1. slowly --> modifies the verb "walked"
2. quietly --> modifies the verb "moved"
3. beautifully --> modifies the verb "playing"
4. loudly --> modifies the verb "playing" in a different sentence
Honestly I would think he’s just drunk and surprised about the books. Or that Gatsby took his time to fill shelves with books and on how grand it is. Just in awe with the luxury I guess.