Answer:
She had some bad luck and eventuallysome good luck.
Explanation:
"<span>There was no deceiving himself: something terrible, new, and more important than anything before in his life, was taking place within him of which he alone was aware. Those about him did not understand or would not understand it, but thought everything in the world was going on as usual."
-This excerpt shows that only he alone knew that there was change going on in the place, one that is not good, & no one else seems to notice.
hope this helps</span>
The sentence from the passage that uses passive voice is as follows:
“A spy usually works through a person called a controller, who may offer training, provide assignments, and serve as the conduit for information.” (paragraph 6)
<h3>What is Passive voice?</h3>
Passive voice may be defined as the arrangement of words when the subject of the sentence is directly operated on by the verb.
The given sentence of the passage uses passive voice because the subject of the sentence is directly commanded to the verb of the sentence.
Therefore, the correct option for this question is C.
To learn more about Passive voice, refer to the link:
brainly.com/question/25897080
#SPJ1