It seems that you have missed the necessary options for us to answer this question, but anyway, here is the answer. Based on the given passage above, the details in the passage are suited to the audience which are <span>first-time computer users. Hope this helps.</span>
i like you username "literallycantdomath" i shoulda thought of that because me neither boo. anyways good luck homie! :)
Answer:
Southwest: Pueblo.
Mississippi River Valley: Mound Builders.
Explanation:
"Southwest Native Americans lived in Adobe homes. These houses had many levels in them and were made from clay and straw bricks. They were cemented together with adobe. Adobe homes housed one family, but the homes were connected together so many families lived next door to each other. These homes were good in warm dry climates for tribes that did not move around to hunt and gather."
"The Mississippian culture was a mound-building Native American civilization that flourished in what is now the Midwestern, Eastern, and Southeastern United States from approximately 800 CE to 1600 CE, varying regionally."
Answer:
A: ABCB
Explanation:
"Death" doesn't rhyme with anything, but is the first one so = A.
"Me" would = B and it rhymes with "immortality" so "immortality" would also be B.
"Ourselves" = C because it doesn't rhyme with anything.
ABCB