Answer:
They looked for new ideas to apply in their everyday lives.
Explanation:
The statement that explains the structure of the passage is D. It uses a sequential structure.
<h3>What is a
sequential structure?</h3>
A sequential structure shows a process, a series of steps, or an order of events. The passage was from "Why the Leopard Can Only Catch Prey on Its Left Side.”
Here, the statement that explains the structure of the passage is that it uses a sequential structure.
Learn more about structures on:
brainly.com/question/24940332
#SPJ1
Answer:
The terrain is mountainous, which means there is not a lot of good land for farming. Because of the geography, the Japanese relied on the sea for many aspects of daily life. Trade with China and Korea became important to get the resources they needed. ... One of the major ideas that influenced Japan was Buddhism. That's why it was difficult to Expand.
I hope this help Good luck!