Answer:
The imagery evokes an emotional response about strong family connections.
Explanation:
The historical novel "Pushing the Bear" by Diane Glancy is an exploration of the life of the Cherokee people removed from their own lands. This recounts an experiment of the Cherokee along their journey during the Trail of Tears.
As given in the passage, imagery is used by the narrator to describe the emotional response of strong family ties. The allusion to <em>"my grandmother’s scissors and her bone hairpin and shell beads"</em>, <em>"the bed my father helped Knobowtee make"</em>, <em>"the nutting stone and pestles"</em> and the <em>"grandmother's voice" </em>are all reminiscence of the family and the memories left behind. And the result of all these memories made the narrator faint out of grief.
Thus, the correct answer is the third option.
Answer:
iy was historic moment for the american people
Answer: I believe it's ANECDOTE
Explanation:
The very cruel event named the lottery took place in a small American town. In this town there was a simple yet horrendous way to decide just exactly how to keep peace. Every year after a three step process someone was chosen to be brutally stoned to death by the people in the village. Tessie was the one who happened to be chosen and she did not want to die. Tessie is the character vs. society in this passage. Making the conflict the main part of the story her getting stoned against her will. The process was initially screwed up because Bill only had one household n the family, going straight towards the randomized draw in the black box. These changes point to the idea that the lottery is a long-standing tradition in the village, something they have been doing for years and years. Traditions that have been done for so long are unlikely to change.
From the first point of view, standardization has ruined education because it has distort the student growth based on how much emphasis it has placed on test rather than pure learning and understanding in schools. The syllabus the teachers were to cover on certain subjects have been neglected which may affect American's children in the nearest future. It must also be known that scandalized test has destroyed creativity and reasonable thinking.
On the second answer, the test time that are taking inform of prep after schools will result into longer period of time students will be spending in schooling with extra cost paid.
Thirdly, the writer description about ingenuity simply means that student ability to be creative will reduced based on the fact that standardize test only support a direct way or single answer with no deep thinking of other possible answers.