1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
marissa [1.9K]
3 years ago
9

Read the following passage and answer the question that follows:

English
2 answers:
solniwko [45]3 years ago
8 0

THAT IS FULL ON WRONG, JUST DID THE EXAM. DO NOT CHOSE WAKING FROM A MAD DREAM. I think it's rainy day, etc.

Usimov [2.4K]3 years ago
5 0

Answer:

The answer is letter A. He sets the opening of the story on a rainy day.

Explanation:

In this excerpt of "The Metamorphosis", what makes the situation sad is the weather. We know Gregor had a bad dream, but we don't know what is was about, and the character himself doesn't seem very concerned about it. Gregor's room is described as small, but proper, even peaceful. His profession is mentioned in a natural way, not affecting the mood. But the weather helps create an emotion. It is a "dull weather", the rain hitting the window makes Gregor "feel quite sad." The weather seems to be a representation of Gregor's situation, which he hasn't realized yet. His empty life has transformed for worse - he is no longer a human, but a bug incapable of communicating.

You might be interested in
What is the following sentence trying to convey about the dad's attitude: "Pop drove like a man
natka813 [3]

Answer:

He drove fast and carelessly, it links with possessed as a possessed person isn't in his senses and does everything carelessly.

hope this helps :)

Explanation:

5 0
3 years ago
What does the following passage mainly reveal about Tom (paragraph 1)?
boyakko [2]

Answer:

He knows that he doesn't have enough to bribe the boys into whitewashing the fence

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
When you are writing your first draft, do not worry about
Arte-miy333 [17]

Answer:

B you can jjust change it in the final

Explanation:

7 0
3 years ago
As a result of mans relationship were changed. true or false.
erica [24]

Answer:

ture

Explanation:

3 0
3 years ago
Read the excerpt from The Building Manhattan
marissa [1.9K]

Answer: A. Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting.

Explanation:

Paraphrase refers to the restatement of a text, or passage, such that the meaning of the passage is given in another form.

The choice that is the best paraphrase of the text will be "Steel beams and girders in modern-day city skyscrapers have stronger connections and are put together more quickly and with fewer workers than connections formed by riveting".

Therefore, the correct option is A.

3 0
3 years ago
Other questions:
  • Which excerpt from "Code Talkers” best illustrates that the Navajo code talkers were quick-thinking and precise? The code was co
    15·2 answers
  • Rhonda and Hobie ate 5/8 of a pizza.
    15·2 answers
  • What is the central idea of this passage ​
    8·1 answer
  • What are some steps you should take before beginning the cause and effect writing task
    15·2 answers
  • After a day of being moody about his future ,what soothes Laurie?
    10·2 answers
  • Where are most of worlds chocolate made?
    13·1 answer
  • I really don't get this please help
    13·1 answer
  • Read this story from The Way to Ralny Mountains
    6·1 answer
  • Which of the following BEST explains why the poster's argument is NOT proven logically?
    13·1 answer
  • Please help me answer these questions
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!