Answer:
Mia doesn't know that Olivia entered her casserole into the contest.
The text structure employed in this passage is: c. Problem and solution.
Problem and solution is one of the several text structures that writers can employ in their writing. A problem is first stated and possible solutions to the problem are presented.
In the passage above, we see that the writer first presented a problem, which is the incessant earthquakes in countries like Japan. He finally provided a solution to the problem.
Learn more about text structures here:
brainly.com/question/12053427
Answer:
The Cherokee people called this journey the "Trail of Tears," because of its devastating effects. The migrants faced hunger, disease, and exhaustion on the forced march. Over 4,000 out of 15,000 of the Cherokees died. ... It commemorates the suffering of the Cherokee people under forced removal.
Answer:
"in the manner of being happy"
Explanation:
<u>Defintion:</u>
[ˈhapəlē]
ADVERB
meaning: in a happy way.