Answer:
Her friend was rich and visiting the friend reminded her that she herself could not have all the things her friend has. Therefore, she does not like visiting her friend. We are told this in order to help us understand just how fixated Madame Loisel is on material goods and on the trappings of wealth. This will help us understand her character, which is what drives the events of this story.
Explanation:
I would love to answer this question but it looks like you need to attach a passage to answer this question. Btw the other answer that other person gave you was just to get points there is no file.
Answer:
B
Explanation:
Because it looks about right
Answer:
blue socks
Explanation:
it gives an idea of what she is wearing or word for what color socks she wore that day
what passage? please add somthing to this like a screenshot of the passage.