The correct detail with respect to this excerpt is that " He turned as white as a sheet the moment he heard that, and gasped out horribly, "That-that-why, that was arsenic!" But he never explained in a single word how he knew it, or where it came from. I knew... So, the correct option is B.
<h3>What is the narrator?</h3>
The narrator may be defined as a person who signifies a story or conveys an account of something appropriately.
The context of this excerpt illustrates the text that affirms the thoughts of the narrator in suspecting Lemarchant in poisoning him.
Therefore, the correct option for this question is B or statement 15.
To learn more about Narrators, refer to the link:
brainly.com/question/1934766
#SPJ1
Answer:you need to put the paragraph.
Explanation:sorry can help without it.
The type of conflict which is implied in the above passage is Person vs. Self.
In the short story “The Gift of Magi,” the American writer O. Henry speaks about the feeling of love and the emotions related to it. The couple Della and Jim are so much in love with each other that they would sacrifice anything for their partner to be happy. Since they are poor, they both fall short in arranging money for the Christmas gift. Della wanted to buy a platinum chain for Jim’s watch, but her savings were not enough for the gift. Della decided to sell off her long hair and buy a platinum chain for Jim's watch while Jim sold off her watch to buy a beautiful comb for Della's beautiful hair. The last scene of the story reflects on their love for each other which is beyond the materialistic nature of the world. Their sacrifice for each other made them the wisest people like Magi.
Former U.S. president John F. Kennedy quoted John Winthrop as a source of inspiration. John F. Kennedy saw John Winthrop’s determination through Winthrop’s directive which provided caution and inspiration to the passengers. Puritan pridefulness has been represented by Winthrop’s “City upon a Hill” passage; the Puritans thought they were perfect, a city on top of a hill where everyone would admire and want to imitate. Winthrop had known that the world would watch the events in New England, not just by England.
Answer:
A. Most people seem to avoid death, but the old man looks for it