Answer:
The passage is trying to persuade readers to resist negative peer pressure.
Explanation:
The passage explains that peer pressure is a part of life for kids and is sure to happen sometime in their lives. It also states that peer pressure is not all bad because there can be positive and negative peer pressure.
Children were urged to resist negative peer pressure for just one bad decision made, can destroy a person's life for good. They were also encouraged to join a group that helps children resist peer pressure while still having good fun.
Spence hung an american flag upside down with peace symbols on it outside his apartment and was tried for this. An original decision to fine him $75 and give him 10 days in jail was reversed as it was found that he had a right to communicate his message that the US should stand for peace instead of killing people in Cambodia and the Kent 'State University. This type of conflict was common in the '60s and 70's with protestors against the war in Vietnam and the killings of people fighting for black civil rights. Muhammed Ali's refusal to fight in the war against the Vietnamese was another high profile example of this type of protest.
Answer:
b
Explanation:
that by far makes the most sense, right?
Hope this helps!
Answer:
??? there is no context of this question
Explanation:
Answer:
Pool
Explanation:
The bold adjective, roomy, describes Alexis Angeles's pool
"Alexis Angeles's pool, roomy and full of toys"
Hope i helped you!