I think it is because Balboa considers himself a great explorer like Cristobal Colon (Cristopher Columbus) and Vespucci and the Pizarro brothers. the Of course Cristobal Colon discovered the Americas as did Vespucci whose first name was Amerigo so America was named after him. The Pizarro brothers discovered Peru with its' riches of gold and silver and the empire of the Incas.,Balboa was the first explorer to reach the Pacific Ocean by land over the isthmus of Panama. He later founded a settlement in Panama.
Answer:
gerund is the answer to tgjs i believe
To understand the pain, fear and maybe bewilderment
Answer: There are many literary and rhetorical devices used in the passage.
They are as follows:
Metaphor- A metaphor is a rhetorical device that makes an implicit comparison . It helps create a mental image of the effect of comparison.
The words- shadow, harbingers, horizon
Personification- This literary device contributes human traits to non human entities.
In the passage 'sun' is personified in the statement, ' it was going to Sainsbury at such an unlikely time of the year. '
'Umuofia which had dozed in the noon day haze'.
'they were the harbingers sent to survey the land.'
Simile - It is is a rhetorical device that makes an explicit comparison .
'slowly moving mass like a boundless sheet of black cloud '; tiny eyes of light like shining star dust.
Visual imagery- It is a literary device that helps create a visual image, a pen picture of a situation or landscape through words.
The concluding line of the passage completes the visual image-it was a tremendous sight, full of power and beauty.
Explanation:
Technology is something that improves the world a place innovation helps us fulfill things in life that we cannot do alone innovation is simply something we use to make tracks in an opposite direction from the regular. T<span>echnology is leaving no room for creativity without creativity no ideas are original. </span>