The correct answer would be A. The first step in getting the gist would be to identify the keywords. Getting gist is the same as knowing the main idea of a certain passage. The very first to identify this should be to find keywords that you think is important in the text and speaks of the message of the passage.
Answer:
Explanation:
One day I went to the store
I bought sugar and a pinwheel
With money from my mom.
On another day I was walking
And a car had some weird exhaust-
It smelled like lavender.
The calendar said there would be mist,
So maybe it was that instead.
I have faith that you will figure it out.
True and false. It all depends on what you are researching. If it involves them, such as how many times they eat daily, the statement is false, but if it is looking for data on the fish population, the statement would be true. Therefore, this is false because people can be used.
Audience goes in the blank. hope that helps you
pretty sure it would be how deeply he loves his girlfriend