Answer:
to persuade the audience to share the writer's point of view
Explanation:
The writer's goal is to persuade the reader to agree and adopt the point of view he is presenting in the text. We can see this when he reinforces the idea of the importance of deciding what will be done with the available 20 acres of space and how it is even more important that this space be used for the good of the population, for the generation of jobs and the strengthening of the city, even if this decision is not easy to make. In other words, he reinforces that this unoccupied space must not remain empty, but rather be used to bring about improvements in the population. This point of view is publicized to attract supporters who agree with what the author thinks.
The approach that Baldwin suggests is that of seeing the gods not as personifications of natural elements, but as gods themselves. Baldwin believes this approach to be more charming and fairer to the stories.
The main reason why Baldwin argues this is that he believes this is what the Greek people intended when telling the stories. By arguing the opposite, we are putting our own ideologies and points of view on them, instead of appreciating things as they described them. We also attempt to give the myths a useful and practical meaning (which he describes as utilitarian) instead of appreciating the spiritual and aesthetic elements of the story.
Answer:
3. The most important idea.
Explanation:
The central idea of any passage or text is the most important point or topic that the passage or text is talking about. It states the purpose of the whole text or passage.
The central idea is not the same as the main topic. The main topic is the topic that the text but the central idea is the main idea of what the text or passage or paragraph is about.
For instance, in a passage about birds, the main topic is "birds" but the central idea can be about how birds are, or how they help the environment, or how they migrate from one place to another, depending on the passage.
Thus, the correct answer is option 3.
Answer:https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.dailyrepublic.com/all-dr-news/obituaries/john-bolton-halbrook/&ved=2ahUKEwiPsc775OjnAhUDC6wKHUbqBq4QFjADegQICRAB&usg=AOvVaw0TC0gGYPQJ1HkMpKz1IHN5
Explanation: click dis link
(I went over this story last year lol)
She changed by becoming more confident. Her view on herself and her brother has changed and instead of reaching for what she thinks is her goal, she finds a greater goal, which is supporting her brother.