Answer:
Some of the greatest barriers to assimilation were prejudice, discrimination, stereotyping, and federal law itself. Many ethnic groups ran into prejudice in America. In the workplace, Jewish men and women ran into problems with others – even those who shared their religious beliefs but not their nationality.
Explanation:
Answer:
A or B
Explanation:
- A, could show that she is comfortable in her new home or environment.
- B, could show that show that there was a drastic change in the setting as to where she lives at the moment.
<u>I feel that the safer option would be B.</u>
she was going to move away???
The statement that best explains how knowing the definition of <em>trifles</em> is useful in understanding the given passage is the statement B. <em>It shows that older people often ignore or minimize children's feelings.</em>
<em />
Explanation:
In the given context, the noun <em>trifle </em>means <em>a thing of little or no importance.</em><em> </em>As a verb, <em>trifle </em>has a fairly similar meaning: <em>to treat without respect or seriousness. </em>If we understand the meaning of this word, we can understand the given excerpt with no problem: people tend to think that the sorrows of children are unimportant compared to those of grown-up people. If someone thinks that, it doesn't mean that it's true. That is why statement A is incorrect. Statement C is not relevant to the given passage, while statement D states the opposite of what the passage says.
Learn more about the ways to make your messages clear here: brainly.com/question/7015763
#LearnWithBrainly