1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Mekhanik [1.2K]
3 years ago
12

I'LL GIVE 20 POINTS CAN SUM ONE GIVE ME ANSWERS TO THESE TWO QUESTIONS

English
1 answer:
icang [17]3 years ago
7 0

Answer:

Jason's determination to find gold and make it big in life.

Explanation:

The lines 50-57 talk about a young man called Machigan who made it big and became rich after he left his small farm to find gold in Alaska. In this way, Jason also directs his ambition towards the same path as Machigan. After all, the central idea of the passage is all about Jason's determination to find gold and make it big in life.

The details presented in the excerpt of the newspaper article in lines 36-39 reveal that Jason was determined about his point of view. He knew that working at a factory like his brothers was not for him. He was adventurous and was determined that he would find gold someday.

You might be interested in
Which sentence requires the use of a citation?
ANEK [815]

Answer:

c the citation should be after

5 0
2 years ago
Read 2 more answers
According to the Unit, the Writing Process is:
wlad13 [49]

Answer: I think it would be C

Explanation:Might be wrong

6 0
3 years ago
What is suspense in a story? *
34kurt
Suspense is a state of tension and uncertainty.
8 0
4 years ago
Read 2 more answers
Marigolds story!
vichka [17]

Answer:

Ms. Lottie's marigolds were the strangest parrt of the picture because it is upside down.The kids are very happy about the marigolds.

Explanation:

3 0
2 years ago
Which statement in the excerpt supports the idea that the author is building a slippery slope argument?
Scorpion4ik [409]

Answer:

When students perform poorly test after test after test, not being able to gain acceptance into a college of their dreams or graduate from high school or rank highly, they are more inclined to consider dropping out of school and not pursuing college, and are more likely to tragically suffer from low self-esteem.

Explanation:

i got this correct on the test.

6 0
3 years ago
Other questions:
  • Please answer this correctly
    10·2 answers
  • Please Help! I'd really appreciate it!
    11·2 answers
  • Kim is creating a PowerPoint presentation about the life
    15·1 answer
  • Select the correct answer.
    5·1 answer
  • Is this a rising action?
    6·1 answer
  • WILL BRAINLIEST!!!! Please HELP ASAP
    7·1 answer
  • Read the following paragraph from the introduction [paragraphs 1-3].
    13·1 answer
  • Question 8 of 10
    12·2 answers
  • ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
    15·1 answer
  • ayo, can someone please write a sonnet for me?? it can be about anything just preferably about nature :) *brainliest will be giv
    15·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!