The word drearier means dull, blank, lifeless, or depressing
Julius Ceasar is a play of tragedy by Shakespeare the image of the quote suggests that the people were suffering because of the leader. Thus, option d. is correct.
<h3>What is the idea of the passage?</h3>
The main idea of the passage is to inform the readers about the sufferings of the people under Caesar's rule. Cassius is persuading Brutus about the reality so that he will kill Julius and his plan will succeed.
By the quote, the narrator tells about the suffering people are undergoing in the reign of Caesar and how they are controlled and taken advantage of.
Therefore, option D. people are suffering under the leader's rule is correct.
Learn more about Julius Caesar here:
brainly.com/question/23428352
#SPJ1
Answer:
The role of women in society.
Explanation:
The cultural norm discussed in The Story Of an Hour is the societal standard that women must be married- regardless of the presence of love in the relationship. Mrs. Mallard reacts to the news of the death of her husband with overwhelming euphoria. She begins to look forward to living a long life independently and free from marriage. When she comes to find her husband is actually still alive, she is so overcome by the grief of losing her new found freedom- that she dies of a heart attack.