1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Katyanochek1 [597]
3 years ago
6

WILL GIVE BRAINLIEST IF CORRECT I PROMISE

English
2 answers:
timofeeve [1]3 years ago
4 0

Answer:

The 1st one is brave/courage (what you put)

The 2nd one is high value

The third one is the last one “no thing that I treasure more”

The fourth one is courage

The fifth one is I think the last one because she treasured it more from the qualities that are mother showed.

seraphim [82]3 years ago
3 0

Answer:

The daughter wished she could have her mother's courage more than anything else her mother had. The brooch was a nice treasure, but she admired her mother's courage more than any object.

Explanation:

Thats the sample they give you

You might be interested in
Plato and Aristotle preferred a:
krek1111 [17]

Aristotle rejected Plato's theory of Forms but not the notion of the form itself Aristotle, forms do not exist independently of things.

Aristotle became a Greek logician and polymath for the duration of the Classical period in historical Greece. Taught by way of Plato, he turned into the founding father of the Peripatetic college of philosophy in the Lyceum and the broader Aristotelian way of life

Aristotle became one of the best philosophers who ever lived and the primary real scientist in records. He made pioneering contributions to all fields of philosophy and science, he invented the sector of formal good judgment.

Aristotle has created a basis for a super deal of modern-day medical information, including the type of organisms and objects. though misguided through current standards, his 4-detail device of nature.

In keeping with Aristotle, the entirety becomes manufactured from count, form, substance, and structure and the adjustments in them have been the outcomes of the organism seeking to reach its potential.

Learn more about Aristotle here:-

brainly.com/question/27218716

#SPJ9

5 0
1 year ago
There was no possibility of taking a walk that day. We had been wandering, indeed, in the leafless shrubbery an hour in the morn
const2013 [10]

Answer:

It's is a first-person point of view.

Explanation:

Identifying the first-person point of view is quite easy, especially if compared to identifying the many types of third-person ones. A narrative done from a first-person perspective will used first-person pronouns ("I" and "we"), since the narrator also takes part in the story. In third-person narratives, first-person pronouns can be used in lines said by the characters, but not by the narrator. It's worth mentioning that first-person narrators cannot be fully trusted. Their story will be permeated by their own feelings and biases.

As we can see in the passage we are studying here, the perspective is a first-person one. Notice the use of the pronoun "we":

There was no possibility of taking a walk that day. We had been wandering, indeed, in the leafless shrubbery an hour in the morning...

3 0
3 years ago
The word that best describes the speaker's tone in the passage is <br> .
tangare [24]

Answer:

what passage ?

Explanation:

4 0
3 years ago
What grade did claudette colvin skip?
Romashka-Z-Leto [24]
I think the 5th grade
7 0
3 years ago
In which paragraph does the narrator best express his feelings about the setting?
Zolol [24]

Answer:

Can you take a screenshot and upload it to brainly? Or copy and paste the paragraph to the comments? I will answer I promise!

Explanation:

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How many syllables are in procrastinate? Which syllable is most strongly accented?
    11·1 answer
  • Choose the correct verb to complete the sentence (Choose the American English version.). A committee of six persons ____ every F
    10·2 answers
  • In speech 23, after gaynor tells carmody that they must send Eileen away carmody says
    6·1 answer
  • HELP ASAP!! WILL GIVE 26 POINTS TO THE FIRST PERSON WHO ANSWER"S THIS QUESTION!! WILL ALSO ARK AS BRAINIEST!!
    8·2 answers
  • 1. "And Mama. Mama had changed. Because after the storm, she never stopped
    7·1 answer
  • Will give brainliest for correct answer
    13·2 answers
  • HELP!!!!!!EASY!
    11·2 answers
  • Unfortunate, overstated, satisfactory, acceptable,
    8·1 answer
  • Argumentative Essay on Democracy is better than Military Rule​
    12·1 answer
  • Students in May's class are supposed to give a presentation on volunteering so it will encourage other students to try it. May v
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!