Answer:
B). Men made the decisions regarding marriage and women did not.
C). Women's feelings about love were not traditionally considered.
D). Women in traditional society wanted to change their role.
Explanation:
The passage displays how women were traditionally considered inferior sex. They had been marginalized and suppressed for years and the passage aims to display that the women did not have an equal right to choose their life partners as the men had. Their emotions of love were not taken into consideration but the men possessed this right too. Basically, the women were the victims of gender discrimination in the traditional society and thus, they had an innate desire to change their role in society and get equal rights. Thus, <u>options B, C, and D</u> are the correct answers.
Answer:
A
I don't know how to explain it, but the other options don't make sense. The writer says that Malloy got the award because of the creativity, so "most importantly" would be the one that makes the most sense.
The famous character Don Quixote suffered from C. delusions <span>that windmills were giants and his old horse was a young steed.
A delusion is when you believe something which is not true. Collusion is a secret agreement. Deluge is a flood. Potion is something you drink.</span>
The natural substance formed from resin is AMBER. The amber is fossilized resin of vegetable origin, coming mainly from remains of conifers and some angiosperms. It is normally light brown in color, although there are yellow, honey-colored and greenish varieties. It is considered a semiprecious stone