Explanation:
OTA: Over- the- Air
IMA: indian military academy
NDA: National democratic alliance
NCC: National cadet corps
BSF: Border security force
CRPF: Central reserve police force
hope it helps☺☺
The doctor
A small-time colonial who dreams of returning to a bourgeois European lifestyle. The doctor initially refuses to treat Coyotito but changes his mind after learning that Kino has found a great pearl. He represents the arrogance, condescension, and greed at the heart of colonial society.
Explanation:
PLS MAKE ME AS BRAINLIST
Supply the reading first then we can help you
Answer:
A
Explanation:
This passage speaks mostly about Banquo's astute understanding of how the agents of evil work: they tell the truth about things that don't matter. Then they betray us in things that really do matter.
Which answer is closest to that interpretation? It certainly isn't B. There is no mention of Banquo's children. Nor of his children becoming kings.
C is possible. But there is no mention of Duncan at all. He says nothing about how Macbeth will go beyond being Thane of Cawdor. Just that there is something beyond the Thane of Cawdor.
D is not in support of murdering Duncan to get the throne. Banquo never was in favor of killing Duncan and he won't be when Macbeth does the grisly deed.
That leaves A. The remark I put at the beginning says just about what Banquo says in the passage.
Answer:by stating that the country was founded on the idea of equality
Explanation:(Mark brainliest if correct)