Geijer’s comment supports MacGregor’s point because:
- It illustrates the popularity of tea in Britain during the 1800s.
<h3>What is the main point of the text?</h3>
The passage highlighted the importance of tea to the British people in the 1800s and the beginning of the 1900s.
The figures that were portrayed in the passage support the point that tea consumption now marked the lives of the Britons. So, option C is right.
As it got cheaper, tea also spread rapidly to the working classes. By 1800, as foreigners remarked, it was the new national drink. By 1900 the average tea consumption per person in Britain was a staggering 6 lbs (3 kilograms) a year. In 1809 the Swede Erik Gustav Geijer commented:
Next to water, tea is the Englishman's proper element. All classes consume it . . . in the morning one may see in many places small tables set up under the open sky, around which coal-carters and workmen empty their cups of delicious beverage.
Learn more about tea consumption in Britain here:
brainly.com/question/25757128
#SPJ1
The story is told in strict first-person narration
Answer:
stuck up, use the bible to excuse them being homophobic, if they hear the word sex they go up in flames bc its a sin.... but they have 5 kids and 3 ex wives/ husbands
Explanation:
Okay, here’s what I found
Both excerpts are examples of science fiction, and they both describe machines that attack humans. However, the Campbell excerpt is an example of hard sci-fi because the style and narration places emphasis on the functionality and complexity of a certain technology—in this case, a rocket ship. The “Richard” excerpt is an example of social sci-fi since the purpose of the futuristic technology is not simply in its function, but more in its effect on humanity. In the Campbell excerpt, the push of a button brings a machine to life. The function and the structure of the machine is given emphasis. In the “Richard” excerpt, the effect the machines have on people is given emphasis. One of the survivors even speaks about the machine as if it were a person.