Answer:
B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.
D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.
These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.
Indentured servitude differed from slavery in that it was a form of debt bondage, meaning it was an agreed upon term of unpaid labor that usually paid off the costs of the servant's immigration to America. Indentured servants were not paid wages but they were generally housed, clothed, and fed.
It was one of the first democratic governments in recorded history. Letting people vote on leaders was revolutionary at the time and did lead to things like the roman republic, the american revolution, and the french revolution. It lead to a lot of time being spent on the tragedy of being human or self aware. Which of course lead to things like maybe i deserve to have a say in the government.
Later when the Romans took over they looked at all the Greeks stuff and thought huh? maybe this is a good idea. And the rest of course is history.
Hope this helps
The facts describe the rain forest called the Selva are Largest rain forest in the world , Richest biological resource in the world , Covers more then half of Brazil.
Options: B,C,D
Explanation:
The word Selva refers to rain forests, especially which are located in the Amazon basin. The "Amazon rain forest" located in the continent of South America and is a component of 9 countries out of which most of the rain forest is located in Brazil.
The Amazon rain forest includes more than half of Brazil which is about 60% in numbers.
Amazon is the largest rain forest in the world and is also the largest biological resource on the globe as it is home to numerous species of plants and animals and several of them are unique to Amazon only.
In recent years, Amazon is taking high damage from human activities and is in great danger requiring immediate attention.
Hence, option B, C, and D are correct. Option A is not correct because Amazon is located in the North-Eastern part of Brazil.
Answer:
The correct answer is A) American Indian aid
and
D) Impressment
Explanation:
Even after the Independence of the American colonies, their relationship with Great Britain was always shaky. Things came to a new low when the British decided to aid native Indian tribes who wanted more sovereignty from Washington DC.
Also, impressment was when British naval ships would travel across the Eastern US shores and force young men into service. Not only was it illegal, it was making it very difficult for the United States to build a proper Navy.
Both these were seen as aggressive and increased American resentment of the British.