The correct answer is D. Builders were held legally accountable for their work.
This is the correct statement, as the passage clearly discusses the repercussions of builders who do not do a good job. In the passage it discusses how a building that falls due to poor construction will result in the death penalty for the individual who built the house. This ensures that the builders take their time and do the job well in order to face the death penalty.
Answer:
I don't understand full but hope this helps
Explanation:
the Mindset of thinking of being or needing to be first isn't something one might want to have.
the religion born in Japan is shinto
Answer:
Correct Answer: <em><u>By keeping your mouth closed except to say “yes” or uh-huh</u></em>
Explanation:
<em>Body language is a process whereby a message is passed across to another individual through the action and reactions of the parts of the body. For example, some use the nodding of head to signify agreement while others shows likeness of another persion by winking one of their eye.</em>
Keeping the mouth shut except to say <u>Yes</u> or <u>Uh-huh</u> is one of the way to show positive body language.
Answer:
I think it's the two first.