The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
Answer: where's the passage hun ?
Explanation:
For me, personally, Romeo's love never seemed real, especially if you take into consideration that Romeo and Juliet knew each other for about a month, or so. You cannot start loving someone in such a short period of time, especially given that Romeo is like 18, and Juliet 14.
Compared to modern ideas of love, their love is much more romanticized, it no longer exists (if it ever did), and it seems quite unreal.
Even though life is not easy we usually have problems with others or something happens but you learn your lesson that what happening in your life.♀️
In general life meant to be memorable and positive or happiness ☀️