D the workship of his boddies
Answer: gather the materials needed to make a windsock
Explanation:
In order for Dora to achieve her goal of teaching a group of her peers how to make a windsock, it's vital for her to gather the materials that'll be needed to make a windsock. This is to enable her prepare and be ready.
In order to prepare, it's not important for her to wait for a windy day or find a good place to hang a windsock. Also, asking her peers what their favorite colors are isn't a good way to prepare.
Therefore, the correct option is D.
Answer:
The English class will only start on Wednesday.
Answer:
You'll be okay I promise. I know things are really tough right now but what's life without a couple a hard times. I promise after all of your work is over and done with you'll feel completely relieved..you just gotta push through it and I believe you can do it you got this ( ◜‿◝ )♡ and don't worry if you're not doing okay it's completely normal after you are done with all you work you should take time for yourself and just relax.. everything WILL be okay!!
The author develops the connection between language and cultural preservation in the text; by highlighting that many dialects can exist within the same Language.
<h3>Language, Dialect and Cultural preservation as in the Passage</h3>
The author's intention as observed in the passage is to indicate to the reader that, many dialects can exist within the same language.
On this note, it follows that Quechua words exist in the text for this reason.
Read more on languages and dialect;
brainly.com/question/20032366