The point of view of the narrator in the passage provided is that of the first person.
<h3>What is Point of View?</h3>
This is referred to the angle from which a story was told and determines what the reader is able to access from it.
The passage given depicts a first person point of view. This is because the reader can be inferred as performing the action as a character in the story thereby making it the most appropriate choice.
Read more about Point of View here brainly.com/question/1999125
#SPJ4
<span>Although, we know for a fact that Gatsby's parties are on a much grander scale that Tom's, G</span><span>atsby's patties compare with Tom's in the sense that </span>the end results are more or less the same: everyone gets drunk acts foolishly.
I think the answer is the second one
Answer:
Hope this helps :D
Explanation:
The Freedom Rides brought together civil rights activists who rode interstate buses from DC into the segregated South in 1961 to challenge the non-enforcement of the U.S. Supreme Court decisions that ruled that segregated public buses were unconstitutional. Freedom Riders were civil rights activists who rode interstate buses into the segregated Southern United States in 1961 and subsequent years to challenge the non-enforcement of the United States Supreme Court decisions , which ruled that segregated public buses were unconstitutional.
Answer:
Explanation:
he cares for other people other than his own