More than 9 million soldiers and an estimated 12 million civilians died in WW1, and 21 million military men were wounded
The Western powers followed a policy of appeasement despite the fact that it encouraged aggression because these countries were trying to avoid another World War at all costs. Countries like Great Britain and France were heavily involved in World War I and suffered severe infrastructure damage. It took years for these countries to rebuild to their previous state. The last thing they wanted to do was get involved in another war that would ruin their countries infrastructure and result in the loss of thousands of soldiers.
Which group from an earlier period in American history would most likely have supported the sentiments expressed in the passage above?
Which group from an earlier period in American history would MOST likely have supported the sentiments expressed in the passage above? Federalist opponents of the policies of Thomas Jefferson.
hoped that helped:)
Answer: The U.S. Constitution addressed this problem by creating an executive branch to enforce laws made by the U.S. Congress.
Explanation: