Answer:
u haven't given any options
Not gon lie i’m just answering so i can upload my question
Answer:
Correct answer is D. Lafayette could not speak freely about these ideas everywhere.
Explanation:
A is not correct as we can conclude that Lafayette actually has developed a really strong ideas about Revolution.
B is not correct as we cannot conclude that from this passage, and of course on the other side it is impossible that everyone had same ideas.
C is not correct as of course that ideas of revolution were widespread across the country, and as we can see also among the members Masonic Military Lodge there were people with same ideas.
D is correct answer as it is obvious from the passage that he could freely speak about his attitudes after he joined the Lodge.
Answer:
It is easy to compare two documents for similarities. Choose the files, text, or URL you wish to compare and then upload the files on the comparison tool window. Once you click Compare, a report will be generated that displays the different types of similar text.
Explanation: