Answer:
b because it tells u in the text where abouts the church is they needed to go
Answer:
Easygoing
Patient
Humble.
Explain:
Roberto Clemente
A few days ago my father, now a retired physician, told me of the time in the late 1960s when the perennial All-Star came to his office. Seeking treatment for the back trouble that dogged him for much of his career, Clemente sat among the other patients and patiently waited his turn. It was an ordinary gesture by an extraordinary man, one that made his legend just a bit bigger in my eyes.
Answer: compound
Explanation:
It’s a easy sentence to read but depending on kids reading status 5+ would be able to read this
<span>A. Hyperbole
There is happiness, and then there is the happiness described in this passage. Hyperbole is an extreme exaggeration, and the author here is extremely exaggerating the happiness that the man is feeling. He is overemphasizing aspects of happiness and stretching them to the farthest explanation in order to create humor in the passage.</span>