Answer:
Unlucky, not being able to succeed
Explanation:
-Inauspicious is a word that is used to describe person that doesnt have much luck who is unlikely to succeed.
A fictitious prose narrative of book length, typically representing character and action with some degree of realism.
the literary genre represented or exemplified by novels.
Answer:
C. The U.S declared war on the aggressive nations.
Explanation:
The emotional effect is that 12-18 year old kids are being forced into games in which they fight to the death. This can be emotional to the family and the person who is being put in the Hunger Games because they all might be afraid that they are going to die. This effect can influence riots and revolutions to end the Hunger Games and to end the emotional effects.
hope this helps! :)
In the passage from A Vindication of the Rights of Woman, Wollstonecraft maintains an objective tone in the passage. As the correct answer is "<span>No because she uses subjective language such as “absurd sophisms which daily insult common sense.”</span>Mary Wollstonecraft was an English author and a proponent of women’s rights. She has a masterpiece called A Vindication of the Rights of Women.