In the passage from "Everyday Use," the author shows that Mama is caring but determined, as she describes herself in a way that demonstrates her strength.
<h3>What does the passage show?</h3>
The passage from "Everyday Use" reveals a lot about Mama, one of the characters. Mama is describing herself and, in her description, revealing her own strength.
She is a loving, caring mother, but she is also determined. She compares herself to a man to show her independence and persistence. Although uneducated, Mama is strong and can survive on her own.
With the information above in mind, we can choose option A as the correct answer for this question. Mama is caring but determined, as is shown in the passage.
Learn more about Mama here:
brainly.com/question/5598886
#SPJ1
Answer:
D
Explanation:
Because there were multiple theories on what they are.
Homer is best known as the author of the Iliad and the Odyssey. He was believed by the ancient Greeks to have been the first and greatest of the epic poets. Author of the first known literature of Europe, he is central to the Western canon.
When he lived, as well as whether he lived at all, is unknown. Herodotus estimates that Homer lived no more than 400 years before his own time, which would place him at around 850 BCE or later. Pseudo-Herodotus estimates that he was born 622 years before Xerxes I placed a pontoon bridge over the Hellespont in 480 BCE, which would place him at 1102 BCE, 168 years after the fall of Troy in 1270 BCE. These two end points are 252 years apart, representative of the differences in dates given by the other sources.
Hope this helped! :)