Answer:
- Slippery slope fallacy.
Explanation:
A logical fallacy exemplifies flawed or faulty reasoning that functions to disprove the logic of the argument. The given argument displays 'slippery slope fallacy' that implies an error where a small(minor) and less significant initial steps leading to a crucial, considerable, and significant effect or event. Similarly, in the given example, the argument begins with a peripheral step 'what courses should be required of all university students' leading to a serious and notable effect 'university will collapse'. Thus, the argument reflects '<u>slippery slope fallacy</u>'.
<span>Your best bet is B. Because the statement is speaking about the pilot (Captain) and a Italicized capital passage is easy to read.
</span>
B, After Todd replied look at the exclamation and apostrophe placement, then look at Robs placement after his statement, they should both have the same placement, hope this helps
Answer:
The correct answer is (C) to inform people about the negative impacts of plastic pollution.
Explanation:
The author's motive on this passage explains the negative effect of plastic and the types of plastic that spoils or pollute the environment. It's a report that is viewed as descriptive with regards to the effects of plastic.
The option (A) is not correct because the author never talked about good types of plastic.
For the option (B) the author did not go further in explaining it's harmful effects in the environment.
For the last option (D) the author writing piece was based on real life purposes, not on emotions or logic.