Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
Answer:
service-learning opportunities
Explanation:
Because you serve and you learn
Answer:
Sorry
Explanation:
잘자, 좋은 꿈 꿔
Normal distribution, also known as the Gaussian distribution, is a probability distribution that is symmetric about the mean, showing that data near the mean are more frequent in occurrence than data far from the mean. In graph form, normal distribution will appear as a bell curve.
<span>I am sure its Kiribati</span>