Answer:
The overall moral and political arguments to encourage common people in the Colonies to fight for egalitarian government.
Paine rallied the colonists to support the break from Britain. Congress approved the Declaration of Independence months later, and Common Sense is believed to have greatly influenced support for the cause.
The main impact of this pamphlet was to help cause the American colonists to decide to fight for independence.
Explanation:
They would have felt inspired.
They would have decided to fight.
They would have wanted to compromise with the British.
They would have wanted to read more of Paine’s writings.
The two parts that indicate the literary point of view of the essay are: " remember that it always troubled me to account for those unvarying boots in the window, for he made only what was ordered, reaching nothing down, and it seemed so inconceivable that what he made could ever have failed to fit."
"Besides, they were too beautiful—the pair of pumps, so inexpressibly slim, the patent leathers with cloth tops, making water come into one's mouth, the tall brown riding boots with marvellous sooty glow, as if, though new, they had been worn a hundred years. Those pairs could only have been made by one who saw before him the Soul of Boot—so truly were they prototypes incarnating the very spirit of all foot-gear."
Answer:
What is the passage? You need to take a pic of the passage
Explanation:
Answer:
it's option b, carpooling's the best answer
Answer:
sure what do you need help with