What is really stated in this passage is that absinthe tastes like licorice, and that everything else that a person waits a long time to try also tastes like licorice. What this passage actually means, however, is that things are better (or seem better) when you wait for them. For example, a driver's license is not an extraordinary thing in itself, but it seems so much better when a person has had to wait his or her whole life to obtain it. The freedom of being on the road may even also be described as "sweet"- like licorice.
The things that people wait for in life (unless they are food-related, technically) do not actually taste like licorice, but it relates the literal action of the story to the figurative meaning behind it by relating to the reader's understanding that things seem sweeter when they have been looked forward to for a long time.
You didn't provide examples, but sound reasoning is when you use logically sound thinking and combine it with factual knowledge. These two combined create a sound argument.
B one half because g<span>enerally, </span>hyphenate<span> two or more </span>words<span> when they come before a noun they modify and act as a single idea.</span>
Answer:
Attractive
Explanation:
I would say Attractive would be most fitting, because both words are used interchangeably and as synonyms for each other.
Answer:
Rewriting the story to first-person would change the perspective of the story. Originally it was third person, so you generally know about most characters from a narrator point of view. However in first person, it focuses on only one character's thoughts and feelings and the reasons for their decisions.