Answer: B
Explanation: she feels like she’s better than them because she knows more abt the topic
Answer:
A. Black Plague
Explanation:
The Black Plague was a devastating epidemic that took place from around 1347 to 1351. The plague was extremely deadly, and it killed an estimated 75 to 200 million people in Europe and Asia. Medieval literature, art and culture was extremely influenced by this catastrophe. As Chaucer wrote <em>The Canterbury Tales</em> during this time period, it is likely that this historical event influenced the story choices of the monk.
The reader can infer from the passage that the children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty, option D.
<h3>What is an inference?</h3>
An inference is a conclusion we can get to after analyzing the information we have. After reading the passage provided in the picture, we can infer something about the children and their view of the marigolds in the short story "Marigolds," by Eugenia Collier.
According to the passage, the children disliked the flowers because they were "too beautiful." They lived in an extremely ugly and poor neighborhood, devastated by the Great Depression. The marigolds seem out of place with all their beauty amidst so much ugliness.
With the in mind, we can conclude that the reader can infer the following:
- The children hate the marigolds because they cannot understand or appreciate the flowers' beauty. (option D)
Learn more about inferences here:
brainly.com/question/24442913
#SPJ1
To creat an ominous tone that foreshadows Caesar's fate
You didn’t post any question : step by step explanation