Answer:
Ran and quickly
Explanation:
ran is the transitive verb and quickly is the intransitive verb!
Answer:
Evidence supports the claim:
- The clock kept saying the time over and over and the house kept preparing food, but no one ate it.
- No one got up to go to work or school.
- The house was the only one standing in the neighborhood, which was among dust and ashes.
Explanation:
The name of the story refers to the poem by Sara Teasdale where the idea that nature will survive humanity is transmitted.
It can be interpreted that what happened to the family of the house was that they were exposed to a nuclear explosion, since their figures marked with fire are seen on the side of the house, the same thing happened in Japan after the atomic bomb of Hiroshima and Nagasaki. Even the poem was published 5 years after this event.
The poem shows an automated house that continues to operate even though there are no longer any people. Keep cleaning, keep cooking and reporting the time, but no one exists anymore.
In fact, this house was the only one left standing in the desolate neighborhood. Even when the house collapses and is almost destroyed, it still has some basic functions.
Answer:
i sadly dont know what words are in the passage, so if this dosent help just comment the passege but here goes nothing ig...
Explanation:
look for descriptive words that describe whats around the setting such as smells colors or objects
Answer:
Step 1 – Read for GIST. Have students skim read or fast read the passage. ...
Step 2 – Read the Prompt to Learn the Question. Students often fail to answer the question asked in a prompt. ...
Step 3 – Close Read the Passage. ...
Step 4 – Re-read the Questions. ...
Step 5 – Organize Thoughts. ...
Step 6 – Compose Response.
Explanation: